Tel. 022  6751 444

Main Menu
  • alt text

Geurverwijderaar op het werk

Vele kantoorpanden en werkplaatsen hebben te maken met nare geurtjes. Werknemers en huurders klagen over de stank. En je wilt klanten in de juiste ambiance ontvangen. Huis van Gemak biedt de oplossing met een professionele geurverwijderaar voor op het werk. Ongeacht of het gaat om een kantoor, receptie, vergaderruimte of werkkamer. De geurverwijderaar neutraliseert allerlei nare geurtjes zoals:

Geurverwijderaar kopen of huren

Als u door omstandigheden voor een paar weken stankoverlast heeft, kunt u bij ons uw geurverwijderaar huren. Wij zorgen voor een geavanceerde geurmachine met Fraicheur vloeistof. U huurt flexibel op weekbasis. Als de kwaal langdurig vieze geuren blijft verspreiden, kunt u bij ons beter een geurmachine kopen. We kunnen het huurcontract ook omzetten naar een koopcontract.

Verhuurservice

De voordelen van een geurverwijderaar op het werk

Geen klant of medewerker kan zijn neus uitschakelen. Vieze geuren blijven effect houden op de werkdag. Voor een positieve indruk lost u met een geurverwijderaar uw probleem op. Uit onafhankelijk onderzoek is aangetoond dat professionele begeuring tevens:
  • » verkoop bevorderend werkt
  • » de arbeidsmoraal verhoogt
  • » stress kan verlagen
  • » grandeur kan bieden

Stel uw vraag