Geurverwijderaar op school

Iedere school heeft last van geurproblemen. Met honderden scholieren is praktisch onmogelijk dat lokalen, de hal, gangen en de aula continu fris blijven ruiken. Ecolucht biedt de oplossing met een professionele geurverwijderaar voor op school. Met positieve uitwerking op het concentratievermogen en de motivatie van studenten / scholieren. De geurverwijderaar neutraliseert nare geurtjes zoals:

Geurverwijderaar huren voor op school

Als u door omstandigheden tijdelijk stankoverlast heeft, kunt u bij ons uw geurverwijderaar huren. Wij zorgen voor een geavanceerde geurmachine. U huurt flexibel op weekbasis. Als de kwaal langdurig vieze geuren blijft verspreiden, kunt u bij ons beter een geurmachine kopen. We kunnen in dat geval ook huurkosten verrekenen.

Geurmachine voor grote lokalen / aula's

Geen docent of scholier kan zijn neus uitschakelen. Vieze geuren beïnvloeden de concentratie tijdens de les. Voor een constructieve oplossing bestelt u een professionele geurverwijderaar. De geurmachine kan kleine tot grote ruimtes:
  • » begeuren met een frisse aroma
  • » begeuren met Fraicheur geurverwijderaar

Bij een geurverwijderaar draait het om het afbreken van nare geurtjes. Niemand heeft in de gaten dat er sprake is van begeuring. U kunt de geurmachine ook vullen met frisse bloemengeur aroma's. Bijvoorbeeld met een subtiele lichte geurintensiteit.