Tel. 022 – 6751 444

Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Geurverwijderaar tegen zweetgeur

Er zijn heel veel mensen die ongewild een zweetgeur verspreiden. Overmatige transpiratie komt in Nederland bij tienduizenden mensen voor. Het is niet altijd mogelijk om de zweetgeur bij de veroorzaker te bestrijden. Met onze geurmachine kunnen we er wel voor zorgen dat het aangenaam blijft ruiken thuis, op kantoor of in de kleedkamer. Probeer onze geurverwijderaar eens uit en verlos kamers van die nare zweetgeur.

De geurverwijderaar zorgt ervoor dat de nare zweetgeur geneutraliseerd wordt. Het is ook mogelijk om na deze Fraicheur geurverwijderaar, het apparaat te vullen met een frisse natuurlijke geur. De hoofddoelstelling blijft het effectief neutraliseren van de zweetgeur. U kunt deze geurverwijderaar huren of kopen. Afhankelijk van hoe lang u het apparaat wilt gebruiken.

Geurverwijderaar huren

Wilt u een zweetgeur neutraliseren of omzetten naar een subtiele frisse geur? Zweetgeur kan een extreem sterke penetrante lucht veroorzaken. Wij verhuren mobiele geurmachines die gemakkelijk te verplaatsen zijn. Deze kunnen een kleine of grote ruimte evenwichtig laten ruiken naar een parfumkwaliteit geur of etherische olie. In het geval van het verwijderen van een zweetgeur, vullen we het apparaat met EcoLucht geurverwijderaar. Het doel hiervan is om de zweetgeur weg te nemen. En niet zozeer om deze te laten overheersen door een andere geur.

Geurverwijderaar huren

Zweetgeur situaties

Lees meer over het bestrijden van zweetgeur op de volgende links:

Vraag stellen

Zweetgeur bestrijden met iontoforese

Huis van Gemak heeft veelvuldig contact met mensen die extreme last hebben van overmatig zweten. Wij beschikken over een iontoforese apparaat wat de zweetproductie verlaagt naar normale proporties. Iontoforese is sterk in opkomst en wordt door vele dermatologen aanbevolen. Het is volkomen veilig en pijnvrij. Het iontoforese apparaat werkt uitstekend voor:

Iontoforese