Mini luchtreiniger - portable

De mini luchtreiniger functioneert als all-in-one geurverwijderaar en luchtreiniger. Ideaal voor in de auto, in de trein of metro. Deze draagbare luchtreiniger werkt met een oplaadbare accu. Effectief in de auto of in de slaapkamer. Uw eigen persoonlijke mini luchtreiniger voor een gezond leefklimaat overal en altijd.

De mini portable luchtreiniger heeft 4 functies:
  • 1) Nano PP luchtfilter (wasbaar filter)
  • 2) Ionisator / luchtsterilisator
  • 3) Koolstof filter tegen rook, gassen en dierengeurtjes
  • 4) Geurverwijderaar met een heerlijke etherische olie

Mini luchtreiniger - technische uitleg

De mini luchtreiniger zuigt lucht op, filtert deze en via de ventilator blaast deze de frisse lucht weer in de ruimte. U kunt er nog voor kiezen om u een natuurlijke aroma toe te voegen aan de lucht. Er zitten 2 standen op de ventilator voor een subtiele of krachtige werking. Er zitten 3 filters in de luchtreiniger om de lucht optimaal te zuiveren van fijnstof:
  • » voorfilter
  • » Nano PP luchtfilter (Hepakwaliteit voor PM 2.5)
  • » carbonfilter

Deze mini luchtreiniger heeft een beperkt bereik van maximaal 2 meter vanaf het apparaat. U zet deze dus vlakbij uw zitplek. Als u een volledige kamer wilt zuiveren of hogere prestaties wenst dan kunt u beter kijken bij onze mini power luchtreiniger.

Mini luchtreiniger productspecificaties:

Model: Mini portable luchtreiniger
Filters: Voorfilter + koolstoffilter + wasbaar Nano PP luchtfilter
Vermogen: 1,25 Watt via oplaadbare Lithium Ion accu 2000mAh
Voltage: DC12V
Geluid: < 30 db
Garantie: 1 jaar
Certificaten: CE, CSA, GS, RoHS, UL
Gewicht: 241 gram
Afmetingen: 8 x 6 x 15 cm
Accessoires: USB plug voor opladen + Luchtreiniger handleiding
Etherische olie: Keuze uit lavendel, lemongrass en mint
Kleur: Keuze uit wit en zwart
Prijs: van € 99,- voor € 69,- incl. BTW + € 6,- verzendkosten

Mini luchtreiniger geurassortiment:

Standaard ontvangt u een flesje etherische olie met keuze uit lavendel, lemongrass en mint. U kunt echter ook flesjes met etherische olie (uit Grasse) of parfumolie bijbestellen uit ons royale Ecolucht assortiment. Kortom volop keuze.

Mini luchtreiniger toepassingen:

Je kunt de mini luchtreiniger het best omschrijven als jouw persoonlijke luchtreiniger. Je neemt dit praktische mobiele apparaatje mee de auto in, naar het werk, naar plekken waar het muf ruikt, overal waar je maar wilt. Je hebt geen stopcontact nodig. Je kunt de accu met usb kabel eenvoudig opladen. De mini luchtreiniger heeft de afmeting van een cappuccinobeker en past mooi in de middenconsole van jouw auto.

Ecolucht – specialist in geurmachines en schone lucht

De mini luchtreiniger is een compacte multifunctionele luchtzuiveraar die een lekkere geur kan verstuiven. Ecolucht beschikt over meer artikelen ten behoeve van schone lucht, luchtkwaliteitmetingen en een frisse geur: