Mini Power luchtreiniger met wasbaar filter

De Mini Power luchtreiniger biedt volop functionele voordelen voor schone lucht in de werkkamer, slaapkamer of op kantoor. Plekken waar u veel uren per dag doorbrengt en de perfecte luchtkwaliteit wenst. De Mini Power luchtreiniger is een multifunctioneel apparaat voor ruimtes tot 16 vierkante meter (tot 50 m³). Met onze fijnstofmeter laten we u graag het bewezen luchtkwaliteit effect zien. Bewezen effectief en dat met zo'n compact apparaat.

De Mini Power 4 in 1 luchtreiniger heeft beschikt over de volgende eigenschappen:
  • 1) Nano PP luchtfilter (wasbaar filter)
  • 2) Ionisator / luchtsterilisator
  • 3) Koolstof filter tegen rook, gassen en dierengeurtjes
  • 4) Geurverwijderaar met keuze uit 3 etherische oliën

Mini Power 4 in 1 luchtreiniger - beschrijving

De mini luchtreiniger zuigt lucht op, filtert deze en via de ventilator blaast deze de schone lucht weer in de ruimte. U kunt er nog voor kiezen om een natuurlijke etherische olie te laten verstuiven terwijl deze al zijn zuiverende werking doet. Er zitten 2 standen op de ventilator voor een subtiele of krachtige werking. Er zitten 3 filters in de luchtreiniger:
  • » voorfilter
  • » Nano PP luchtfilter (Hepakwaliteit voor PM 2.5)
  • » carbonfilter

Deze Mini Power 4 in 1 luchtreiniger is een effectieve oplossing voor luchtzuivering van een hele kamer. U kunt deze mobiel verplaatsen en in de andere ruimte deze weer in het stopcontact steken. Voor een mobiele luchtreiniger die u meeneemt in de auto en op reis kunt u ook eens kijken naar de Mini luchtreiniger. De kleinere variant op accu.

Mini luchtreiniger productspecificaties:

Model: Mini Power 4 in 1 luchtreiniger
Filters: Voorfilter + koolstoffilter + wasbaar Nano PP luchtfilter
Vermogen: 4,5 Watt
Voltage: DC12V
Geluid: < 42 db
Garantie: 1 jaar
Certificaten: CE, CSA, GS, RoHS, UL
Gewicht: 1.85 kg
Afmetingen: 20 x 20 x 26 cm
Accessoires: Afstandsbediening + Luchtreiniger handleiding
Etherische olie: Keuze uit lavendel, lemongrass en mint
Kleur: Keuze uit wit en zwart
Prijs: van € 189,- voor € 169,- incl. BTW + € 10,- verzendkosten

Mini Power 4 in 1 luchtreiniger toepassingen:

De meeste klanten zetten de minipower 4 in 1 luchtreiniger op 1 plek; bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor. Plekken waar je vaak bent en wilt genieten van schone lucht en een aangename lichte ambiancegeur. Als specialist in geurmachines willen we u erop attenderen dat begeuring met een geurmachine effectiever verloopt maar de minipower blijft een leuke all-in one oplossing met de nadruk op luchtzuivering en ontgeuring.

Luchtreiniger geurassortiment:

Standaard ontvangt u een flesje etherische olie met keuze uit lavendel, lemongrass en mint. U kunt echter ook flesjes met etherische olie (uit Grasse) of parfumolie bijbestellen uit ons royale Ecolucht assortiment. Kortom volop keuze.

Ecolucht – specialist in geurmachines en schone lucht

De minipower 4 in 1 luchtreiniger is een prima luchtzuiveraar voor kamers van 8 tot 16 vierkante meter. Als u een grotere ruimte effectief wil behandelen kunt u een 2e exemplaar aan de overkant inzetten. Ecolucht beschikt over meer artikelen ten behoeve van schone lucht, luchtkwaliteitmetingen en een frisse geur: