Tel. 022  6751 444

Main Menu
  • alt text

Mini Power luchtreiniger met wasbaar filter

De Mini Power luchtreiniger biedt veel praktische voordelen voor schone lucht in de, slaapkamer of op kantoor. Plekken waar u veel uren per dag doorbrengt en de perfecte luchtkwaliteit wenst. De Mini Power luchtreiniger is een multifunctioneel apparaat voor ruimtes tot 16 vierkante meter (tot 50 m). Met onze fijnstofmeter laten we u graag het bewezen luchtkwaliteit effect zien. Bewezen effectief en dat met zo'n compact apparaat.

De Mini Power 4 in 1 luchtreiniger heeft beschikt over de volgende eigenschappen:
  • 1) Nano PP luchtfilter (wasbaar filter)
  • 2) Ionisator / luchtsterilisator
  • 3) Koolstof filter tegen rook, gassen en dierengeurtjes
  • 4) Geurverwijderaar met keuze uit 3 etherische oliën

Mini Power 4 in 1 luchtreiniger - beschrijving

De mini luchtreiniger zuigt lucht op, filtert deze en via de ventilator blaast deze de schone lucht weer in de ruimte. U kunt er nog voor kiezen om een natuurlijke etherische olie te laten verstuiven terwijl deze al zijn zuiverende werking doet. Er zitten 2 standen op de ventilator voor een subtiele of krachtige werking. Er zitten 3 filters in de luchtreiniger:
  • » voorfilter
  • » Nano PP luchtfilter (Hepakwaliteit voor PM 2.5)
  • » carbonfilter

Deze Mini Power 4 in 1 luchtreiniger is een effectieve oplossing voor luchtzuivering van een hele kamer. U kunt deze mobiel verplaatsen en in de andere ruimte deze weer in het stopcontact steken. Voor een mobiele luchtreiniger die u meeneemt in de auto en op reis kunt u ook eens kijken naar de Mini luchtreiniger. De kleinere variant op accu.

Mini luchtreiniger productspecificaties:

Model: Mini Power 4 in 1 luchtreiniger
Filters: Voorfilter + koolstoffilter + wasbaar Nano PP luchtfilter
Vermogen: 4,5 Watt
Voltage: DC12V
Geluid: < 42 db
Garantie: 1 jaar
Certificaten: CE, CSA, GS, RoHS, UL
Gewicht: 1.85 kg
Afmetingen: 20 x 20 x 26 cm
Accessoires: Afstandsbediening + Luchtreiniger handleiding
Etherische olie: Keuze uit lavendel, lemongrass en mint
Kleur: Keuze uit wit en zwart
Prijs: van 189,- voor 169,- incl. BTW + 10,- verzendkosten

Bestellen

Mini Power 4 in 1 luchtreiniger toepassingen:

De meeste klanten zetten de minipower 4 in 1 luchtreiniger op 1 plek; bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor. Plekken waar je vaak bent en wilt genieten van schone lucht en een aangename lichte ambiancegeur. Als specialist in geurmachines willen we u erop attenderen dat begeuring met een geurmachine effectiever verloopt maar de minipower blijft een leuke all-in one oplossing met de nadruk op luchtzuivering en ontgeuring.

Luchtreiniger geurassortiment:

Standaard ontvangt u een flesje etherische olie met keuze uit lavendel, lemongrass en mint. U kunt echter ook flesjes met etherische olie (uit Grasse) of parfumolie bijbestellen uit ons royale Ecolucht assortiment. Kortom volop keuze.

Ecolucht specialist in geurmachines en schone lucht

De minipower 4 in 1 luchtreiniger is een prima luchtzuiveraar voor kamers van 8 tot 16 vierkante meter. Als u een grotere ruimte effectief wil behandelen kunt u een 2e exemplaar aan de overkant inzetten. Ecolucht beschikt over meer artikelen ten behoeve van schone lucht, luchtkwaliteitmetingen en een frisse geur:

Vraag stellen